GROOTS IN KLEINE DETAILS

Samen maken we er iets moois van.

Kies je voor een samenwerking met HOSHII, dan mag je dit verwachten:

  • Je ontvangt een vrijblijvende offerte voor de items waarin jij interesse hebt.
  • Bevestig je de opdracht, dan geef ik jouw persoonlijke teksten vorm in een stijl naar jouw keuze. Je ontvangt via e-mail een digitale preview van alle items in je bestelling. Zijn er nog kleine aanpassingen nodig? Die breng ik met plezier in orde zodat het ontwerp 100% overeenstemt met jouw wensen.
  • Na jouw goedkeuring ga ik aan de slag met lasercutten. Ik zorg voor een piekfijne afwerking, inclusief de fijnste details.
  • Zodra je bestelling klaar is, kan je deze – na afspraak – ophalen in mijn atelier of stuur ik het pakket via post aan je toe. Betaling gebeurt op basis van een digitale factuur, deze ontvang je voordat het pakket bij mij vertrekt.

Benieuwd met wie je samenwerkt? HOSHII is a one-woman-show, je leest er hier meer over.

Hoe bestellen?

Wil je graag beroep doen op HOSHII, dan kan je jouw bestelling doorgeven via e-mail of tijdens een afspraak in het atelier.

Voor bestellingen met een totale productwaarde kleiner dan € 150 geldt een vaste opstartkost van € 25. Is de totale productwaarde van je bestelling € 150 of meer, dan is de opstart gratis.

Voor de vormgeving van teksten op jouw bestelde artikelen kan je jouw favoriete lettertype kiezen uit mijn stijlgids of je kan een eigen ontwerp aanleveren.