GROOTS IN KLEINE DETAILS

Samen maken we er iets moois van.

Kies je voor een samenwerking met HOSHII, dan mag je van ons het volgende verwachten:

  • Je ontvangt een vrijblijvende offerte voor de items waarin jij interesse hebt aangegeven.
  • Bevestig je de opdracht, dan maken we een gepersonaliseerd ontwerp in een stijl naar keuze. Je kan ook je eigen ontwerp bij ons aanleveren. Vooraleer we van start gaan met lasercutten, ontvang je van ons steeds een digitale proef ter goedkeuring. Zijn er nadien nog kleine aanpassingen nodig? Die brengen we met plezier orde zodat het ontwerp 100% overeenstemt met jouw wensen.
  • Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag met lasercutten. We zorgen voor een piekfijne afwerking, inclusief de fijnste details.
  • Zodra je bestelling klaar is, kan je deze – na afspraak – ophalen in ons atelier of sturen we de items via pakketpost aan je toe.
  • Betaling gebeurt op basis van een digitale factuur, deze ontvang je zodra het ontwerp is goedgekeurd voor productie. Bestel je vanuit een bedrijf, bezorg ons dan zeker de juiste gegevens (bedrijfsnaam, adres, BTW nummer).
  • De gemiddelde doorlooptijd voor een bestelling (offerte > ontwerp > productie > levering) is 3 tot 6 weken. Heb je een dringende opdracht, dan neem je best even via telefoon contact op om de mogelijkheden te bespreken (0486 988 034).

Voor bestellingen met een totale productwaarde kleiner dan € 150 geldt een vaste opstartkost van € 25. Is de totale productwaarde van je bestelling € 150 of meer, dan is de opstart gratis.

Benieuwd met wie je samenwerkt? Je leest hier wie HOSHII is.

Hoe bestellen?

Wil je graag beroep doen op HOSHII, dan kan je jouw bestelling doorgeven via e-mail.

 

#iktrouwbelgisch

HOSHII is een officiële partner van House of Weddings. Dit kwaliteitslabel vertegenwoordigt de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers in België. Sinds 2015 mochten wij voor tal van koppels aan de slag om hun dag nog mooier en persoonlijker te maken.