WELKOM IN ONS ATELIER

Wij maken er graag iets moois van.

HOSHII brengt techniek en esthetiek samen in duurzame artikelen met een uitdrukkelijk doel: bijzondere momenten onvergetelijk maken met unieke details. Onze focus ligt op personalisatie en maatwerk. We starten elke opdracht het liefst vanaf een blanco blad.

Maatwerk bestellen kan bij ons vanaf € 150. Met dit bedrag verwijzen we naar de waarde van de producten die jij uitkiest uit ons aanbod, we rekenen geen afzonderlijke opstart- of ontwerpkost aan. Bestellen kan via e-mail of tijdens een afspraak in ons atelier.

Kies je voor een samenwerking met HOSHII, dan mag je van ons het volgende verwachten:

  • We bezorgen je een vrijblijvende offerte voor de items waarin jij interesse hebt.
  • Bevestig je de opdracht, dan noteren we jouw keuze voor de vormgeving en jouw persoonlijke teksten en gieten we dit in een persoonlijk ontwerp.
  • Wij bezorgen je via e-mail een digitale preview van alle items in je bestelling. Zijn er nog kleine aanpassingen nodig? Die brengen we met plezier in orde zodat het ontwerp 100% overeenstemt met jouw wensen.
  • Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag met lasercutten. We zorgen voor een piekfijne afwerking, inclusief de allerfijnste details.
  • We zetten je bestelling voor je klaar zodat je deze kan ophalen in ons atelier, of we sturen het pakket aan je toe.

Wie zijn wij?

HOSHII is een atelier voor creatief lasersnijden, opgericht in 2015 door Caroline De Beleyr. Met Hilde erbij zijn we vandaag een enthousiast team van twee – dochter en mama.

Naast onze eigen vier handen, vertrouwen we voor enkele items uit ons aanbod ook op de getalenteerde handen van vzw Vistha, een plek waar personen met een psychosociale kwetsbaarheid een zinvolle dagbesteding vinden, maar ook en vooral de nodige ruimte om op eigen tempo aan hun toekomst te werken.

De naam HOSHII? Die komt uit het Japans. Caroline woonde ooit in Japan. ‘Hoshii’ benoemt de emotie die je ervaart wanneer je iets ziet dat je écht leuk vindt. Beschouw het als liefde op het eerste gezicht, maar dan met objecten in plaats van mensen.

Op maat van jouw wensen

Voor de vormgeving van de ontwerpen, heb je keuze uit twee opties.

  • optie 1: wij maken voor jou een persoonlijk ontwerp volgens één van onze huisstijlen. In onze stijlgids kies je uit een waaier aan lettertypes. De opmaak van een ontwerp volgens één van onze huisstijlen is inbegrepen in alle prijzen vermeld op deze site en in onze offertes.
  • optie 2: je kan ons ook jouw eigen ontwerp bezorgen. We werken uitsluitend op basis van vectorbestanden (.ai of .eps). Lasercutting vraagt ook om enkele specifieke instellingen in het ontwerp. Je kan deze hier raadplegen. Twijfel je of jouw bestand geschikt is voor lasercutting, stuur het ons door via e-mail en we kijken het graag voor je na.

Where the magic happens

Lasercutting is onze broodwinning, maar bovenal is het onze passie. Dingen bedenken in ons hoofd en daarna verwezenlijken met onze handen, daar worden we écht blij van. Voor ons is een dag niet gecreëerd een dag niet geleefd. We nemen je graag mee achter de schermen van ons atelier. Klik hier of op de foto hieronder om de video te bekijken.

#iktrouwbelgisch

HOSHII is een officiële partner van House of Weddings. Dit kwaliteitslabel vertegenwoordigt de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers in België. In de afgelopen 5 jaren mochten we al voor tal van koppels aan de slag om hun mooiste dag écht persoonlijk te maken.