Hey!

Wat fijn dat je hier bent.

HOSHII is een team van twee creatieve vrouwen. Twee generaties die ervan houden om samen mooie dingen te maken.

Caroline houdt van all things creative. Als kind trof je haar steevast aan met potloden, schaar en lijm in de handen. Na tien jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als marketeer en product manager, herontdekte ze haar passie voor handwerk. Sinds 2015 brengt ze in HOSHII techniek en esthetiek samen om bijzondere momenten onvergetelijk maken.

Hilde – mama van Caroline – is een creatieve duizendpoot met een haarscherp oog voor detail. Sinds 2019 werkt ze mee in het atelier en zorgt ze voor een piekfijne afwerking van alle items.

In ons Kempense lasercutting atelier maken we gepersonaliseerde decoratie en geschenkjes – veelal in hout – die horen bij de grote momenten in het leven. Daarnaast werken we ook graag voor ondernemers, merken en bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame en originele attentie voor hun klanten.

De naam HOSHII? Die komt uit het Japans. Caroline woonde als student een jaar in Japan. Met het woord ‘hoshii’ benoemen Japanners de emotie die je ervaart wanneer je iets ziet dat je écht leuk vindt. Beschouw het als liefde op het eerste gezicht, maar dan met objecten in plaats van mensen.

Where the magic happens

Lasercutting is onze job, maar bovenal onze passie. Datgene waar we met plezier voor opstaan. Dingen bedenken in ons hoofd en daarna tot leven brengen met onze handen, daar krijgen we vlinders van. We nemen je graag mee achter de schermen van ons atelier. Klik hier of op de foto hieronder om de video te bekijken. Met dank aan Motion Stories om onze passie zo mooi in beeld te brengen.