Hey!

Wat fijn dat je hier bent.

HOSHII verhuist naar een nieuw adres.

Ons atelier zal gesloten zijn van 13 december tot maandag 1 januari.


Achter HOSHII staat een nieuwe vrouw met een enorme passie voor het grafische. In een wereld waar alles steeds meer digitaal en vluchtig wordt, is voor mij net het tastbare dat HOSHII creëert zo belangrijk.

Als tiener verloor ik op school mijn hart aan de drukkerij. Ik vond het toen al geweldig om iets te ontwerpen en nadien het resultaat op papier te zien. Op die manier een tastbaar product maken van een eigen idee, daarin wilde ik mij specialiseren. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij drukkerij Zwartopwit waar ik alle kansen kreeg en op vele plekken in de drukkerij ervaring heb opgedaan. De laatste 5 jaar nam ik de taak van calculator op me en daarin miste ik het werken met de machines en het handwerk.

Toen de kans zich voordeed om HOSHII van Caroline over te nemen, twijfelde ik geen seconde. Na 10 jaar zeg ik de drukkerij vaarwel en spring ik vol energie in mijn HOSHII-verhaal om op mijn manier en met volle overgave een invulling te geven aan de bloeiende zaak die ik met veel plezier zal verderzetten.

Where the magic happens

Lasercutting is onze job, maar bovenal onze passie. Datgene waar we met plezier voor opstaan. Dingen bedenken in ons hoofd en daarna tot leven brengen met onze handen, daar krijgen we vlinders van. We nemen je graag mee achter de schermen van ons atelier. Klik hier of op de foto hieronder om de video te bekijken. Met dank aan Motion Stories om onze passie zo mooi in beeld te brengen.