Hey!

Wat fijn dat je hier bent.

Ik ben Caroline. Creatieve generalist pur sang. Als kind trof je mij steevast aan met potloden, schaar en lijm in mijn handen. Wat verder in mijn jeugd experimenteerde ik met juwelen maken, meubels uit papier-maché, schilderen, fotografie en zelfs patisserie. Ook nu nog word ik elke dag opnieuw blij van dingen bedenken en daarna maken.

Na tien jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als marketeer en product manager, herontdekte ik mijn passie voor handwerk. Sinds 2015 breng ik in HOSHII techniek en esthetiek samen om bijzondere momenten onvergetelijk maken. In mijn kleine lasercutting atelier maak ik gepersonaliseerde decoratie en geschenkjes – veelal in hout – die horen bij mijlpaalmomenten in ons leven: liefde vieren, nieuw leven verwelkomen, maar ook afscheid nemen.

Naast de opdrachten die ik mag verwezenlijken voor huwelijk, geboorte en afscheid werk ik ook graag voor ondernemers, merken en bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame en originele attentie voor hun klanten.

De naam HOSHII? Die komt uit het Japans. Ik woonde als jonge twintiger een tijd in Japan. Met het woord ‘hoshii’ benoemen Japanners de emotie die je ervaart wanneer je iets ziet dat je écht leuk vindt. Beschouw het als liefde op het eerste gezicht, maar dan met objecten in plaats van mensen.

Where the magic happens

Ik maakte van lasercutting mijn job, maar het blijft op de eerste plaats mijn passie. Datgene waar ik met plezier voor opsta. Dingen bedenken in mijn hoofd en daarna tot leven brengen met de lasercutter en mijn handen, daar krijg ik vlinders van. Ik neem je graag mee achter de schermen van mijn atelier. Klik hier of op de foto hieronder om de video te bekijken.

#iktrouwbelgisch

HOSHII is een officiële partner van House of Weddings. Dit kwaliteitslabel vertegenwoordigt de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers in België. Sinds 2015 mocht ik al voor tal van koppels aan de slag om hun dag nóg mooier en persoonlijker te maken.