Mijn lasercutting avontuur begon in 2015. Zonder technische of grafische ervaring, wel met veel goesting om mooie dingen te maken én een creatief bedrijf uit de grond te stampen. En dat deed ik, in m’n eentje.

Je staat er niet alleen voor.

Ben jij een startende ondernemer die een eigen bedrijf wil bouwen rond lasercutting? Of is lasercutting een extra service die je graag wil aanbieden binnen jouw bestaande bedrijf ? Dan help ik je graag op weg.

Toen ik in 2015 startte, had ik niet meteen iemand die ik kon aanspreken om mij te helpen bij het aanleren van de technische aspecten van lasercutting enerzijds, en mij begeleiden in het ondernemerschap anderzijds.

Mijn missie is om jonge ondernemers de hulp te bieden die ik destijds als starter zelf niet kon vinden. Hulp in de vorm van een antwoord op alle vragen waar jij als startend creatief ondernemer tegenaan loopt. Praktische tips & hacks om je productie te optimaliseren, gouden adresjes om je materiaal aan te kopen en een rekenformule waarmee je makkelijk een juiste prijs voor je producten kan bepalen, etc. Ik deel alles, à volonté.

Ik deel met jou al mijn ervaring in lasercutting én ondernemerschap.

Wat mag je mij vragen? Alles wat met lasercutting en creatief ondernemen te maken heeft. Mijn missie in deze mentorsessies is om werkelijk álle kennis, ervaring, tips en lessen te delen die ik de afgelopen 8 jaar heb verzameld in mijn rugzak.

Waar heb jij nood aan?

Enkele topics waarover je mij de kleren van het lijf mag vragen.

LASERCUTTING HACKS.

Ik besteed véél tijd aan afwerking. Ultrafijn snij- en graveerwerk is HOSHII`s handelsmerk. Hoewel ik vaak voor tragere graveersnelheden kies om fijne details goed weer te geven, heb ik doorheen de jaren verschillende tools en werkprocessen ontwikkeld waarmee ik dubbel zo snel kan werken en dus ook dubbel zoveel opdrachten kan afwerken.

PRIJSZETTING.

Na een ietwat aarzelende start waarbij ik vooral naar de (toen nog buitenlandse) concurrentie keek om mijn prijzen te bepalen, ontwikkelde ik een formule waarmee ik mijn omzet 4 jaar op rij wist te verdubbelen en zo te groeien van een break-even resultaat in bijberoep naar 2 volwaardige lonen in hoofdberoep mét winst.

EEN SLIM AANBOD.

Mijn werkervaring als product manager bij verschillende internationale bedrijven vooraleer ik zelfstandige werd, heeft mij strategische inzichten gegeven waarmee ik voor HOSHII een slim aanbod wist uit te bouwen. Slim omdat het de behoefte van mijn ideale klant maximaal vervult én tegelijk mijn eigen behoefte van werkplezier en een inkomen invult. Toegegeven, de positie die HOSHII vandaag inneemt, daar heb ik jarenlang intens en zorgvuldig aan gewerkt. Met de nodige highs & lows. Vandaag mag ik evenwel volop de vruchten plukken in de vorm van een volle agenda met opdrachten waar ik ook echt blij van word.

Durf Te Vragen.

Dat is zonder twijfel mijn meest waardevolle advies aan jou.

Create whatever causes a revolution within your heart.  ⸻

1-op-1 opleiding lasercutting

  • De 1-op-1 opleiding gaat door in mijn atelier in Westerlo of via video-call.
  • Via een korte vragenlijst vooraf peil ik naar jouw ervaring en ook de topics die jij wil bespreken, zo kunnen we ons allebei optimaal voorbereiden en het maximum halen uit onze sessie.
  • Tijdens de live-sessie in mijn atelier (3u) beantwoord ik alle vragen die jij op mij afvuurt en denk ik met je mee over oplossingen voor de vraagstukken waar jij mee worstelt.
  • Binnen 6 weken na de sessie plannen we een opvolgsessie (1u) via telefoon om vragen die na de sessie nog in je opkwamen te behandelen.
  • Jouw investering is € 447 (ex btw).
  • Een 1-op-1 opleiding aanvragen kan via e-mail aan info@hoshii.be of via de knop hieronder. We bepalen samen een gepaste datum en tijdstip.
Yes, ik durf!